Cato online

Welk nieuws in Waalwijk?

Na een gebroken relatie is het moeilijk opnieuw te beginnen Een gebroken relatie heeft directe gevolgen voor de betrokkenen.

Relatietherapie Waalwijk

Vooral voor degene die door de ander verlaten wordt. De verlaten partner durft immers vaak niet aan een nieuwe relatie te beginnen. Relatietherapie West Betuwe, Achterweg 80, BD, Herwijnen. EFT NFG. Relatiegesprekken kunnen je enorm helpen om zicht te krijgen op de vanzelfsprekendheden die in de relatie zijn.

Ding 1: Een rebound heeft net zo veel kans om uit te groeien tot een relatie, dan wanneer je drie jaar wacht. Er zijn wetenschappers die dit onderzoeken.

7 Simpele Tips Voor Het Rustig Opbouwen Van Een Nieuwe Relatie

En zij zijn erachter gekomen dat het helemaal geen fluit uitmaakt. Het is prima mogelijk om vanuit een rebound naar een volgroeide relatie te gaan. Je weet na een lang huwelijk waarschijnlijk al wat je allemaal wel of juist niet wilt in een relatie, maar geef een nieuwe partner ook een eerlijke start en laat hem of haar in hun.

Sta hier dan bij stil.

8 gedachten aan “Een nieuwe relatie na narcisme”

Als je dat niet doet, komt het uiteindelijk toch in elke nieuwe relatie weer naar boven en blijf je in de vicieuze cirkel vastzitten.

Herken je liefdespatroon. Dit.