Hendrikje online

Welk nieuws in Sittard Geleen?

Links naar deze pagina Bestand uploaden Speciale pagina's Printvriendelijke versie Paginagegevens. Dit is een bestand van Wikimedia Commons. Onderstaande beschrijving komt van de beschrijving van het bestand daar. Beschrijving Geleen-Sint-Janskluis 1. Deze en andere afbeeldingen in: OpenStreetMap.

Dit bestand is beschikbaar onder Creative Commons CC0 1. Als een van de initiators achter de introductie van de Wob-Knop in Nederland kan ik dit eenvoudig aanpassen. Ook andere gebruikers kunnen dergelijke informatie eenvoudig doorgeven zodat mailadressen op de site up-to-date blijven.

Mocht u voornemens zijn om kosten in rekening te brengen, dan verzoek ik u mij daar voorafgaand over te informeren. U wordt verzocht binnen 28 dagen op dit verzoek te beslissen.

Dating For 40 50 60 And Beyond 💟 Nov

Ik ga ervan uit dat u aan dit overzichtelijke verzoek ook binnen deze termijn kunt voldoen en dat uitstel niet nodig is. Mocht u toch uitstellen, dan verzoek ik u dit specifiek te motiveren. Tim Staal Freelance onderzoeksjournalist Wob-redacteur Investico [ email address ] Ter voldoening aan uw informatieverzoek treft u bijgaand de reactie aan van de gemeente Sittard-Geleen.

Door de gemeente Sittard-Geleen verzonden e-mails zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u deze informatie onbedoeld heeft ontvangen, heeft u geen recht om kennis te nemen van dit e-mailbericht, het te kopiëren of te verstrekken aan derden. Wij verzoeken u dan ook het ontvangen bericht te verwijderen.

Het karakter van dit e-mailbericht brengt verder met zich mee, dat dit bericht geen besluit kan zijn in de zin van de Algemene wet bestuursrecht Awb. Daarnaast zijn aan persoonlijke opvattingen van medewerkers geen rechten te ontlenen. Visible links 2. Zeer hartelijk dank voor uw meedenken om deze vragen toch snel en effectief te beantwoorden. We houden uw op de hoogte van de uit onder meer deze informatie volgende publicaties. Dit Woo-verzoek maakt deel uit van een bulkverzoek verzonden aan 40 overheidsinstanties.

Gemeente Alkmaar. Gemeente Amersfoort. Gemeente Apeldoorn. Gemeente Deventer. Gemeente Doetinchem. Gemeente Dordrecht. Gemeente Almelo. Gemeente Arnhem. Vergelijkbare Woo-verzoeken. Ben je eigenaar van een commercieel auteursrecht op deze pagina? Skip to content. Menu Close. Zoek Zoek. Gemeentelijke vergunningen prostitutiebedrijven in de periode Tim Staal deed dit verzoek in het kader van Openbaarheid van bestuur aan Gemeente Sittard-Geleen als onderdeel van een bulkverzoek verzonden aan 40 overheidsinstanties This request has been closed to new correspondence.

Acties Tim Staal Beantwoord het bericht Update de status van dit verzoek Ga in bezwaar tegen de beslissing Gemeente Sittard-Geleen Beantwoord het verzoek Meld dit verzoek bij de beheerders Hulp Plaats een opmerking Download een zip file met alle correspondentie over dit verzoek Bekijk het overzicht van gebeurtenissen Vouw alle correspondentie in RSS feed. Ik kwam weer onder de mensen. Heerlijk was dat!

Nu sta ik weer heel anders in het leven. Ik voel mij weer goed, met veel fijne vrienden om mij heen. Dankzij Click4friends heb ik een aantal fijne mensen mogen ontmoeten waar ik mooie vriendschappen mee opgebouwd heb. Met deze mensen houd ik nu ook buiten Click4friends contact. Ik ben blij dat dit vriendennetwerk opgericht is. Bedankt hiervoor. Ik heb er zeer waardevolle vriendschappen aan overgehouden en 'last but not least' heb ik er mijn nieuwe liefde gevonden. Aangezien wij nauwelijks nog tijd hebben om aan activiteiten deel te nemen heeft een langer lidmaatschap geen zin meer.

Ik wens jou en alle Clickers verder alle goeds toe en hoop dat het lidmaatschap hen uiteindelijk brengt wat het mij ook gebracht heeft.

Website laten maken Sittard-Geleen

Maar ik heb door het lidmaatschap mijn doel bereikt. Ik heb er een leuke vriend en vriendin aan overgehouden met wie ik veel onderneem. Ik wil nu graag mijn lidmaatschap beëindigen. Click is een geweldige organisatie en ik kan ze iedereen aanbevelen die alleen is en nog iets van het leven wil maken.

Bedankt en nog veel succes. Sinds oktober vorig jaar ben ik lid van C4F. Ik heb er geen spijt van, het is een prachtig concept. Je leert nieuwe mensen kennen, de een is wat jonger en de andere iets ouder, er ontstaan echt mooie vriendschappen. Je spreekt ook eens buiten de Click-activiteiten met mensen af, bijvoorbeeld ergens gezellig op de koffie.

Laatst nog ben ik met een mevrouw waar ik het echt super goed mee kan vinden een dagje weg geweest. Ik zelf ga graag wandelen en na het wandelen wordt er nog wat gedronken en soms gegeten. Er zijn ook nog andere leuke dingen die ik gedaan heb zoals kegelen, bowlen en steengrillen met kesrtmis, naar een 40 up dansparty geweest en lekker gedanst. Het heeft me erg goed gedaan en het is fijn dat ze nu ook in Eindhoven gaan starten, dan kan ik ook eens deelnemen aan door de weekse activiteiten, zoals een terrasje pikken, op een ledenmiddag gezellig kletsen en daarna misschien nog wel een hapje eten.

Kom gewoon een kijkje nemen bij de ledenbijeenkomst in Eindhoven. Durf die stap te zetten en geef jezelf die kans ook. Doe met activiteiten mee die je leuk lijken en leer vele nieuwe mensen kennen, het lijkt me sterk dat jij geen nieuwe vriendschappen zult opbouwen.

Echt waar!! Click4friends geeft meer kleur aan je leven. Nu na 3 jaar is onze "click" nog steeds even heftig. Ons voorgenomen huwelijk zien wij dan ook als een logisch gevolg van deze ontwikkeling en wij verheugen ons, samen met onze kinderen, familie en vrienden op deze heugelijke dag. Click4friends, bedankt voor jullie mooie initiatief en wij wensen jullie nog veel succes voor de toekomst.

Groeten, Frans en José" Bertie, "De voorbije 3 jaar heb ik altijd veel plezier beleefd als ik deelnam aan de activiteiten. Click heeft mij geholpen om mijn leven weer op te pakken na het overlijden van mijn man.

Dit is goed gelukt.

Kysymys 1/3:

Nu is het tijd om ook Click los te laten, ben weer druk bezig met eigen activiteiten. John bedankt, alle andere Clickers ook trouwens. D, "Tja, aan alles komt een einde. Zo ook na 3 mooie jaren aan mijn lidmaatschap van Click4friends.

Ik heb een heerlijke tijd gehad bij de Clickers die ik voor geen goud had willen missen. In een tijd dat ik andere mensen nodig had waren ze er. Het voelde als een warme deken. Ik zal het dan ook iedereen aanraden. Maar ik heb al sinds een poos een lieve vriend, daarnaast heb ik er een hele lieve, grote familie bij gekregen. Ik ben dus een tevreden mens. Geen elektronische presets uit zakjapanners, maar eerlijke, ambachtelijke soulmuziek ondersteund door een vijfkoppig blazersensemble!