Lize online

Welk nieuws in Overbetuwe?

Heb je problemen met de buurtbewoners over de plek waar je chilt met je vrienden? Bel of app ons, of zoek ons op in een van de vier jongerencentra. Bij onze jongerencentra in Driel, Elst,. Hoe help je jongeren werken met Mijn Burgerprofiel? 1 kolom lijst van inhoud.

Het laatste nieuws uit de jeugdhulp. De 'ideale werelden' delen hun ideeën en actievoorstellen.

Subnavigatie

Meldfiche personeelstekort in jeugdhulpvoorzieningen. Site. Bij Jongeren Hulp Online vind je meer dan 20 hulplijnen die je snel, anoniem en gratis hulp bieden.

Via de chat, telefoon of e-mail. Start hier en vind direct de hulp die bij je past. Jongerencentrum De Uitvlucht in Elst ( jaar) - iedere Woensdag. 09 nov. Jongerencentrum Uniqz in Zetten ( jaar) - iedere Woensdag. 09 nov. Training omgaan. Gezinsondersteuning jaar.

Mantelzorg helpt jou helpen - MantelzorgNL

Als gezin kun je in een situatie terecht komen waarin het niet zo goed loopt. Dat kan zijn door ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contacten,. Jongeren. Inwoners jonger dan 27 jaar die zonder werk of opleiding zitten of dat werk kwijt dreigen te raken. • Inwoners met een grote baankans.

werken ze in Overbetuwe met een integraal team voor de Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet: het Sociaal Team Overbetuwe. Deze zijn bedoeld om de schotten.

Hulp bij opvoeden en opgroeien

Nieuws uit de gemeente Overbetuwe. Overvallers jeugdcentrum Venray binden vrouw vast en stelen geld. KNVB wil in ochtendshow Radio 2 standpunt over. Het idee is om 40 kuub zand te storten zodat jongeren en volwassenen daar kunnen sporten en allerlei andere activiteiten kunnen opzetten. Registratienummer: Onderwerp: Proactief beleid voor de Overbetuwse jeugd. De raad van de gemeente Overbetuwe in vergadering d.d.